Fatin & Eddy

Fatin & Eddy

Wednesday, November 11, 2009

Collection terbaru & Make-up sample by Intan

Collection terbaru dari Intan Bridal...

Dah lama x update blog... Semenjak FaceBook diperkenalkan, boleh dikatakan penurunan mendadak terhadap blog dan website. Aku tidak nafikan kerana sudah menjadi Trend masa kini. Tak tahu dan gagau mana satu... heee... tambahan pula kami di Intan Bridal ader menambah sedikit pendapatan dengan membuat jualan Nasi Lemak. So, datanglah berkunjung di kedai kami. Lokasi dekat dengan kedai kami BT4...

4 comments:

  1. salam k'intan.saya tengah mencari bridal untuk majlis saya nanti.this may.if saya nak amik pakej(any pakej) tapi nak reduce certain things yang saya dah ade,bleh tak negotiate harga lagi?

    ReplyDelete
  2. Boleh, tapi may tu berapa hb? sms k.intan boleh ke 012-2464010 lokasi dan masa, serta apa yang diperlukan.

    ReplyDelete
  3. salam,

    Tumpang skaki utk promote blog akak http://d-ina-pengantin.blogspot.com .

    Sinopsis D' Ina Pengantin :

    D' Ina Pengantin merupakan kedai perkhidmatan perkahwinan untuk sekitar kelantan, dengan beberapa pakej yang menarik. Polisi D' Ina Pengantin adalah "KEPUASAN PELANGGAN, KEUTAMAAN KAMI" yakni dengan servis yang amat memuaskan hati pelanggan serta kualiti gambar yang AMAT di titik beratkan.

    D' Ina Pengantin terletak di lot 713, kg bunut sarang burong, 16250 wakaf bharu, kelantan. D' Ina Pengantin juga mempunyai pelbagai jenis pakaian persalinan dari trend yang '0ld Skool',Baju Moden dan beberapa lagi dari pakaian tradisional kaum/ bangsa.

    D' Ina Pengantin telah beroperasi hampir 6 Tahun dan telah mempunyai customer lebih kurang 330 orang.

    Untuk maklumat lanjut mengenai D' Ina Pengantin, sila layari blogsite kami http://d-ina-pengantin.blogspot.com ATAU hubungi kami di talian 017-9043669 (Kak Naa). Anda juga boleh e-mailkan ke mie_3943@yahoo.com ATAU mie3943@gmail.com. Kami juga mempunyai facebook : D' Ina Pengantin.

    Sekian, terima kasih.


    Regards,

    D' Ina Pengantin

    ReplyDelete
  4. ai serius makeup cntik sgt..suke =)

    ReplyDelete